Pemenang Simple Giveaway By Ninasyahira & Sara Mysara

Views
Ehem Ehem... Mesti berdebar kan tengok tajuk tu. Haha xD
 Sekarang masanya untuk kami umumkan pemenang untuk Simple Giveaway By Ninasyahira & Sara Mysara. Sebelum tu terima kasih banyak-banyak k sebab join GA ni ;)

Maaf sebab lambat umumkan pemenang
 
Check no korang kat sini
 
Oke oke. Jangan buang masa. Pemenangnya ialah :
Klik sini 
Eh alamak ! Hahaha XD
 
Oke, kali ni betul-betul. Pemenang pertama ialah :-

1)NO 16 http://blogrinala.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Tudung bawal sulam belakang-
-Sponsor oleh Nina-
 
2) NO 22 http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html  
3) NO 36 http://wanyyminho.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Voucher diskaun sebanyak RM8 jika membeli 3 pasang contact lens di Sarina's Collections-
-Sponsor oleh Sarina's Collections

4) NO 43 http://anis-nabilah.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
5) NO 46 http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html -Voucher diskaun sebanyak RM5 jika membeli 2 pasang baju/dress di Sarina's Collections- 
 -Sponsor oleh Sarina's Collections

6) NO 29 http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
7) NO 27 http://ikajohans.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
8) NO 2 http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
9) NO 12 http://anirahazuri.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
-Topup RM5 (maxis, celcom)-
-Sponsor oleh Sara Mysara-
 
10) NO 18 http://diaieyka96.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Topup RM5 (celcom)
-Sponsor oleh Nabilah-
 
11) NO 30 http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
12) NO 37 http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
13) NO 9 http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html  
-Topup RM3 (maxis, celcom)-
-Sponsor oleh Sara Mysara-
 
14) NO 34 http://chocalatejannah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
15) NO 11 http://gulakekapas.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
16) NO 49 http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
17) NO 19 http://contestblog79.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
18) NO 45 http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Bloglist selama sebulan-
-Di blog Nina-
 
19) NO 8 http://dvafashionistaboutique.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
20) NO 5 http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
21) NO 48 http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
22) NO 26 http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
23) NO 15 http://cuty-petuty.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 

-Bloglist selama sebulan-
-Di blog Sara Mysara-
 
24) NO 3 http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-and-sara.html 
25) NO 25 http://whatevadiana.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
26) NO 32 http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
27) NO 17 http://sicomotizati.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
28) NO 20 http://www.geeazielove4eva.my/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Blog review- 
-Sponsor oleh Angiela-
 
29) NO 14 http://sabwinottperry.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
30) NO 21 http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
31) NO 10 http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html 
32) NO 23 http://violetroslavender.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
33) NO 28 http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-ninasyahira-sara.html
-Doodle-
-Sponsor oleh Angiela-
 
K Cunn, amacam ? Url blog korang ada tak ? 
Kalau ada, ucap Alhamdulillah k, kalau tak ada, takpe maybe GA ni korang tak ada rezeki. In Shaa Allah GA lain korang ada rezeki ;)
Attention
1)Sila tuntut hadiah korang dekat para sponsor k. Nina ada bagitahu kat bawah url tu siapa yg sponsor beserta linknya sekali. Klik aje.
 2)Pada yg menang 'tudung bawal sulam belakang', sila bagi detail bawah ni pd nina

Nama penuh :
Alamat :
No tel :
Url blog :

3)Pada yang menang hadiah 'topup', sila bagi detail bawah ni pd sponsor masing-masing
No tel : *Inform sekali maxis/celcom
Url blog :
4)Pada yang menang 'blog review, bloglist & doodle', sila bagi detail bawah ni pd sponsor masing-masing
Url blog :
5)Sila tuntut hadiah ni dalam masa 3 hari sahaja. Yang tak tuntut, hadiah kira burn/bagi pada peserta lain.
6)Hadiah top refferal tak ada sebab pageview tak 100+ >..<

Finally siap pun ! Fuh penat. Haha. Terima kasih ya & maafkan nina & Sara kalau kami ada buat salah sepanjang GA ni. Love <3

con amore, Nina

5 pinkberry:

Dianaa said...

tahniah semua :D

uks world said...

tahniah kpd semua pemenang.. alhamdulillah saya nampak url blog saye .. hehe :)

Sherlyanna angiela Martin said...

boleh ka saya teruskan saja tugas saya... sebab kalau tunggu lagi blogger lain tuntut 3 hari,, saya tidak ada masa nak buka blog... jadi,, saya akan mula bagi hadiah tu scepatnya..

Nina Syahira said...

oke, up to you :)

una husna said...

Huhu.. alorhhh .. Una pown tersenarai but dah terlambat nak tuntut coz minggu lepas bz sangat .. But sokayy .. Xkesah.. Alhamdulillah sangat :')