Sesiapa berminat nak beli contact lens ? Here ^^

Views
Haiii semua.
 Alhamdulillah, Simple Giveaway by Ninasyahira & Sara Mysara tamat beberapa hari je lagi ^^ Sesiapa yang belum join lagi, klik sini .cepat-cepatlah join oke.

Berbalik pada tajuk asal. Yeah, nina sekarang tengah cari sesiapa yang nak beli contact lens ni. Tapi beli banyak pulak. Sekarang nina dah ada 3 contact lens. Rasanya tak mampu kot nak jaga & pakai banyak-banyak. Korang jangan risau sebab nina belum bukak lagi contact lens ni dari botol dia. Fresh lagi tau :D haha. 

Nina jual sepasang RM20 termasuk pos sekali. Murah jeee kan. So siapa cepat dia dapat k. Ada 5 pasang je tau. Sesiapa yg berminat, PM nina kat sini  atau komen je kat entri ni oke. 

Ni gambarnya : *Klik gambar untuk besarkan

 
Brown, black, violet, hazel & grey

Kiri atas brown, kanan atas violet
Tengah-tengah hazel
 Kiri bawah grey, kanan bawah black.

Detail untuk contact lens ni :

 Violet, hazel, grey
Big Eye Effect: 15.2mm
Actual Diameter: 14.2mm
Water Contents: 42%
Life Span: 1 year

Brown & black
Big Eye Effect: 16.0mm
Actual Diameter: 14.5mm
Water Contents: 42%
Life Span: 1 year

Oke, kalau ada apa-apa nak tanya, PM aje nina. Gambar bawah ni nina pakai grey contact lens xD




p/s: Cepat tau ! Kalau korang inform nina cepat, isnin ni juga nina pos oke.

con amore, Nina






2 pinkberry:

Hanis Farhana said...

Wahh, bestnyaa. Teringin nak pakai. Tapi mak tak bagi. Kalau nak beli, Macam mana nak bayar?

Nina Syahira said...

Ouh, haha ^^ Just bank in kan duit tu kat no akaun maybank aje :D