Legoland ♥

Views
Assalamualaikum..
 
 
Wah, lame gila tak bukak blog ni . Berbulan-bulan jugaklah tk bukak .
Sebab ape ye ?
Kadang kadang malas, kadang kadang busy, kadang kadang tkde idea .
So, conclusion nye, berhabuk lah blog ni .
 
Untuk pengetahuan korang, nina sampai lupa emel n password blog . Nasib baik
nina ada save kalau tak, bye bye jelah :)
Bukan tu je, nak klik mane untuk buat entri baru pun lupa :p
 
Act, nothing interesting in my life to share with you all .
Tapi rasa sedih pulak kalau biar je blog nih .
So, here we gooo ^^
 
Lepas PMR, memang boring tahap langit ke enam .
Tidur, makan, baca novel . Serius boring .
Tkde sape boleh happykn nina :( Boleh mati kutu kalau macam ni .

okey, kita lupakan . Cuti korang pergi mane ?
Mesti best kannn :D
Nina tkde pergi mane2 pun tapi semalam nina pergi Legoland 
Pengalaman yg best n menyeronokkan . Semalam asyik sangat main so, 
sempat tangkap gambar sikit je . Kalau sudi, tengoklah ><'

Pintu masuk nye ~ Tak sabar ni ! :p


  Lego kindom . So tired waiting :/
 
 Miniland


Dekat Miniland lagi . Terasa macam diri ni gergasi pun ye :D

Oke oke, ini candid ye 

Kasut basah ><'

Ni pulak dekat Lost Kingdom . 
Kesian gambar kt belakang tu, tk nampak kepala :p
*Muka penat 

Oooooppppsss !

Love the background, ignore my face :)

Tangkap gambar tepi tong sampah pun bolehhh

I don't know why, but i love this picture .

Pipi sangat tembam ye ><''''

Lego :)

The endddd....

Oke, tu je gambar gambar yg sempat diambil . Tak banyak pun .
Insya'Allah lain kali pergi tempat lain yg lagi best pulakk ^^

Sekian

con amore, Nina

1 pinkberry:

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html