Mr Cool

Views

Urgh ! Kenapa aku asyik ingat kt kau jek ?  Dahlah aku tk kenal kau .
 Nama kau aku tau pun sebab tengok tag nama kt baju
Sekolah kau . Tapi aku rase cam rindu je kt kau . Rasa nk tengok je
Muka Kau setiap hari ! Aku memang gila ! Gila apa ? Gila bayang lah !
Tapi berbaloi ke aku ingat kt kau ? Sedangkan aku tk tau kau dah berpunya ke belum ?
Tapi mesti dah ada kn ? Muka hensem2 cam kau, sape tk nk ? Kawan aku
Pun kata kau ‘Not Bad’ ! Bila aku pergi Jusco, aku harap sangat dapat
Terserempak dengan kau . Urgh ! Benci2 !  Kan best kalau kau dapat tau
Yang aku gila bayang kt kau !
MR COOL , AKU A***U  KN KAU !!

2 pinkberry:

nisa nasywaa said...

wah bahaye tu !! HHAHAHAHAH

Nur Nina Syahira Abd Ghani said...

Tu lah pasal, bahaye sangat ! Benci ! Haha <3